Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbijanie rangi

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Na sg czytam kamienie duchowe ale szkoda mi trochę kasy na fasolki. Czy jak zostawię postać z rangą ujemną i założe jej płaszcz uciekiniera to jak wrócę za 4h to rangą będzie zbita czy muszę zdjąć płaszcz ? A i jeszcze jedno, czytałem że za zostawienie postaci dostaje się 700 rangi na godzinę, czy symbol króla przepowiedni zwiększy to czterokrotnie czy to są wcześniej ustalone i te przedmioty ich nie zmieniają ?

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Postaw postac bez eq gdzies w miescie tam gdzie ludzie nie chodza, plaszcza nie potrzebujesz, plaszcz to sie uzywa jak biegasz gdzies po miescie/ expisz i ktos przechodzi, bo tak to bez sensu. Najlepsze rozwiazanie do zbijania rangi pusta postac - eq w depo, i stac gdzies w miescie lub jakiejs mapie.

Ranga bd leciec iles tam pkt, na jakis czas, np 1pkt na minute bd sei zbijac. Symbol

Jeśli gracz posiada negatywną rangę, wówczas ranga rośnie 4 razy szybciej, lecz tylko wtedy, gdy nasza postać stoi w bezruchu.

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Opublikowano

To że mnie zabiją to nie problem bo nie mam 50 lvla aby coś wypadło ale zawsze się znajdzie jakiś rumun który tego nie wie i mimo wszystko będzie mnie bić a tak jakbym miał płaszcz to by mnie nie bił a ranga by wchodziła, tylko nie wiem czy to działa :D

1363095337-U286162.png
Opublikowano

jak masz plaszcz to ranga NIE zlatuje.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Jeżeli masz założony płaszcz to ranga jest neutralna , lecz jeżeli przedmiot zdejmiesz rangą znowu będzie na minusie .

Jak chcesz zbić rangę to idź do innego królestwa i bij typków lub łów ryby

805491408806070489277.png

Opublikowano

Daj całe eq do depo i idz swoją postacią gdzieś po za miasto, a następnie zostaw ją w bezruchu, w ten sposób szybko zbijesz range.

Z płaszczem ranga nie zmienia się.

Ten symbol zwiększa otrzymywaną range, gdy bijesz moby(2x).

Opublikowano

Wiem co robić aby zbić range, chodziło mi tylko czy jak mam ten płaszcz to czy ta ranga też spadnie, wyjaśnione, można zamknąć

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...